Noticias

10-Enero-2024
Subvenció Departament de Cultura del Consell de Mallorca
El departament de Cultura del Consell de Mallorca, ha subvencionat a aquest Ajuntament d´Escorca, amb un import de 2.500 € per a la subsanació d’humitats a les parets de la sala d’arxius municipal.
29-Diciembre-2023
Conveni per la restauració dels danys que varen patir els afectats per la borrasca Juliette
L'Ajuntament d'Escorca rebrà 192.000,00 € per distribuir, mitjançant la corresponent convocatòria, amb als propietaris de finques i propietats danyades pel temporal.
22-Diciembre-2023
L'Ajuntament d'Escorca inverteix en un tractor i un remolc per millorar el seu entorn paisatgístic amb la gestió agroforestal
L'Ajuntament d'Escorca ha adquirit un tractor i un remolc per dur a terme les tasques de gestió agroforestal i manteniment dels terrenys agrícoles.
11-Diciembre-2023
SOIB REACTIVA 2023
SOIB Reactiva ha estat promogut pel SOIB i ha comptat amb el finançament del Fons Social Europeu Plus (FSE+) i l’Ajuntament ha rebut una subvenció total de 21.694,66 € per a poder contractar a les dues persones treballadores.
05-Septiembre-2023
SUBVENCIONS 2023 EQUIPAMENTS CULTURALS

El departament de Cultura del Consell de Mallorca, ha subvencionat a aquest Ajuntament d'Escorca, en el marc de la co

30-Junio-2023
INFORMACIÓ PROPIETARIS AFECTATS PER LA BORRASCA JULIETTE
Totes les persones propietàries de finques agrícoles , ramaderes i parcel·les forestals afectades per la borrasca Juliette s'han d'inscriure en el cens de la Conselleria d'Agricultura per a poder tramitar les ajudes.